Zoals de tekst “Elektrotechniek en méér” al zegt, bent u bij mij, Jarek Baraniak, aan het juiste adres voor uw “klussen” welke betrekking hebben op elektrotechnische vraagstukken in en om het huis, of uw bedrijf. Denk hierbij aan het aanleggen van wandcontactdozen (oftewel stopcontacten), het uitbreiden (danwel vervangen) van groepenkasten, aanleggen van tuinverlichting, enzovoorts.

Maar verder kunt u ook voor andere werkzaamheden een beroep op mij doen. Op de portfolio pagina vindt u een greep uit de door mij uitgevoerde werkzaamheden en projecten, hier kunt u zien dat dit verscheidende werkzaamheden betreft. Bijvoorbeeld een traprenovatie project, waarbij de trap voorzien is van laminaat met bijbehorende afdekstrips. Maar ook een op maat gemaakte, uittrekbare, schoenenkast in de loze ruimte onder de trap.
Maar het installeren van een door de klant zelf aangeschafte keuken en het leggen van laminaat, behoren bijvoorbeeld ook tot de uitgevoerde projecten.

Als gediplomeerd elektricien heb ik bij meerdere elektrotechnische bedrijven gewerkt. Op dit moment ben ik primair werkzaam in de procestechniek, maar daarnaast ben ik deze onderneming gestart, om enerzijds weer mijn “oude” beroep van elektriciën op te pakken, maar tevens om ook de andere werkzaamheden zoals ik hierboven en op de portfolio pagina vernoem uit te voeren.

Neem vooral contact met mij op voor de mogelijkheden, of voor een vrijblijvende offerte.
Op de contactpagina kunt u mijn gegevens vinden, of kunt u het contactformulier invullen, waarna ik zo spoedig mogelijk contact met u zal opnemen.